Hydrauliikkatuotteet ja -palvelut

PV-Hydrauli Oy tarjoaa monipuoliset hydrauliikan palvelut ja tuotteet kuten esim. hydraulipumput ja -moottorit, hydraulikoneikot, -venttiilit, -sylinterit sekä peruskorjattuja hydraulikomponentteja sekä vaihto-osia murskauslaitoksille. Voimme myös suunnitella ja valmistaa hydrauliset voimayksiköt asiakkaan tarpeiden mukaan. Meidän kauttamme saatte mm.

  • Hydrauliikkahuollot ja -korjaukset myös asiakkaan luona
  • Hydrauliikkapumppujen korjaukset
  • Hydrauliikkaputkien valmistuksen asennuksineen
  • Hydrauliikkaletkujen asennelmat
  • Sylinterien korjaukset

Hydrauliikkaputkitukset ja letkutukset

Hydrauliikan asennukset, putkitukset, letkutukset, sekä huolto ja tarvikkeet teollisuuden koneiden valmistajille ja tuotantolaitoksille. Tietokoneohjatut putkentaivutukset ovat mittatarkkoja. Putkikoko on halkaisijaltaan 6-60mm .

Hydraulipumput ja -moottorit

Voimme testata ja huoltaa sekä hydraulipumput että -moottorit. Säännöllisen hydrauliikkahuollon avulla saat koneesi toimimaan tehokkaammin ja säästät myös polttoainekuluissa.

Hydraulipumpun- ja moottorin huolto sisältää osien purkamisen, pesun sekä mittauksen, myös säätimien osalta. Säätimien huolto on pumppujen ja moottorien huolloissa kriittisin työvaihe, koska ne ovat toiminnan kannalta tärkeimpiä. Säätymiseen liittyvät ongelmat (koneen äkkinäiset liikkeet, huonot tehot tai moottorin hyytyminen) voidaan ehkäistä tekemällä perusteellinen huolto.

 

Hydrauliikan korjaukset ja koeajot

Ammattitaitoiset hydrauliikka-alan ammattilaiset huoltavat sekä liikkuvan kaluston että teollisuuden käyttämiä hydrauliikkakoneita ja -komponentteja. Käytämme huollossa mahdollisuuksien mukaan alkuperäisiä varaosia.

Hydrauliikan huolto ja varaosat

PV-Hydraulissa on vuosien kokemus eri merkkisten hydraulipumppujen ja -moottoreiden korjauksesta sekä hydrauliikkajärjestelmien huollosta. Meiltä saat kustannustehokkaan kokonaispalvelun: ammattitaitoiset huoltajat, nykyaikaiset huoltovälineet sekä hydrauliikan komponentit ja varaosat.